45.76%
1. Dočasne skryté
17.10%
2. Dočasne skryté
10.35%
3. Dočasne skryté
4.05%
6. Dočasne skryté
4.13%
5. Dočasne skryté
6.90%
4. Dočasne skryté


Ak by sa konali Predčasné voľby
najskorší možný termín by bol (min. 110 dní)
05.10.2019

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

(platné pre webový portál parlamentne-volby-2020.sk a kandidatnaposlanca.sk)

 

V súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov s účinnosťou od 25.5.2018 (ďalej ako nový zákon).

Súčasťou týchto Zásad ochrany osobných údajov sú aj Cookie pravidlá.

 

Dotknutou osobou sa v tomto prípade rozumie:

 a) fyzická osoba, ktorá vykonala hlasovanie prostredníctvom hlasovacieho formulára,

 b) fyzická osoba, ktorá vložila príspevok do diskusie,

 c) fyzická osoba, ktorá označila "LIKE", "DISLIKE" u politickej strany alebo kandidáta.

 

Vo všetkých vyššie uvedených prípadoch sa vyžaduje, aby dotknutá osoba v zmysle §15, odsek (1) nového zákona  bola fyzická osoba, ktorá dovŕšila 18 rokov veku. 

 

Prevádzkovateľom v zmysle  nového zákona §5, odsek (o) sa rozumie:

Bc. Milan Bednár - MIBE,  zapísaný v živnostenskom registri ObÚ v Košiciach, 820 – 55996

Madridská 2

04013 Košice

Slovenská republika

IČO: 41428226

Tel.: 0904951434

E-mail: info@parlamentne-volby-2020.sk

https://parlamentne-volby-2020.sk/

http://kandidatnaposlanca.sk

(ďalej ako prevádzkovateľ)

 

Osobnými údajmi v zmysle nového zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov a o zmene a doplnení niektorých zákonov sú osobnými údajmi údaje, ktoré priamo alebo nepriamo identifikujú fyzickú osobu, hlavne na základe všeobecne použiteľného identifikátora, iného identifikátora alebo online identifikátora.

 

Prevádzkovateľ spracúva tieto osobné údaje:

Osobné údaje

Hlasovací formulár

Diskusia

Označenie Páči / Nepáči sa mi

E-mailová adresa

Áno, v nedešifrovateľnej podobe

Nie

Nie

IP adresa

Áno, po potvrdení hlasu

je odstránená

Áno

Áno

Názov politickej stramy

Áno

Nie

Nie

Kraj

Áno

Nie

Nie

Vek

Áno

Nie

Nie

Účasť

Áno

Nie

Nie

Kategória osobných údajov

Osobitná kategória

Osobitná kategória

Bežné osobné údaje

Kategória dotknutých osôb

Fyzická osoba - hlasujúci

Fyzická osoba - diskutujúci

Fyzická osoba

Účel spracúvania

Prieskum

Diskusia

Prieskum

Právny základ

§ 13, odsek 1, písmeno a)

§ 13, odsek 1, písmeno a)

§ 13, odsek 1, písmeno a)

Súhlas dotknutej osoby

áno

áno

áno

Doba spracúvania

60 mesiacov

60 mesiacov

60 mesiacov

Kategória príjemcov

Iný oprávnený subjekt

Iný oprávnený subjekt

Iný oprávnený subjekt

Označenie tretej krajiny

Prenos sa neuskutočňuje

Prenos sa neuskutočňuje

Prenos sa neuskutočňuje

 

Profilovanie a automatizované rozhodnovanie sa neuskutočňuje.

 

V prípade, že dotknutá osoba pristupuje na portál cez VPN sieť alebo sieť pozostávajúcu z viacerých počítačov, identifikácia dotknutej osoby nie je možná na základe identifikátora IP adresy.

IP adresa po potvrdení hlasovania je odstránená z databázy. Uchováva sa len do času potvrdenia pre prípad, že hlasovanie bolo uskutočnené na cudziu e-mailovú adresu osoby, ktorá by sa domáhala nápravy.

IP adresa diskutujúcich je uložená spolu s príspevkom pre pripad porušenia zákonov SR.

E-mailová adresa sa ukladá do databázy v zašifrovanej podoby SHA256 a jej dešifrovanie už nie je možné.

E-mailová adresu nie je možné použiť na marketingové účely a hromadné rozposielanie.

Dotknutá osoba súhlasí, že po vykonaní hlasovania bude na túto e-mailovú adresu (ešte pred zašifrovaním) odoslaný email pre potvrdenie hlasovania. Tento e-mail neobsahuje informácie o strane, za ktorú hlasuje. E-mail obsahuje odkaz / link pre potvrdenie hlasovania.

 

Zákonnosť a právny základ spracúvania

Spracúvanie osobných údajov je realizované na základe právneho základu § 13, odsek 1, písmeno a) nového zákona - dotknutá osoba vyjadrila súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov aspoň na jeden konkrétny účel. Súhlas dotknutej osoby je vyjadrený vykonaním hlasovania, vložením príspevku do diskusie alebo označením "LIKE", "DISLIKE".

 

Ďalšie údaje, ktoré spracúvame v súvislosti s Vami:

Hlasovanie

Dátum a čas hlasovania

Dátum a čas zmeny hlasovania

Diskuska

Dátum a čas vloženia príspevku


Práva dotknutej osoby:

Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním osobných údajov, ktoré sa jej týkajú. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založenom na súhlase pred jeho odvolaním. Dotknutá osoba môže súhlas odvolať rovnakým spôsobom akým súhlas udelila.

Dotknutá osoba má ďalej právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k osobným údajom týkajúcich sa dotknutej osoby, o práve na opravu osobných údajov, právo na vymazanie osobných údajov alebo o právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov, o právo namietať spracúvanie osobných údajov, ako aj o právo na prenosnosť osobných údajov.

Vzhľadom  na skutočnosť, že identifikácia na základe e-mailovej adresy nie je možná z dôvodu, že e-mailová adresa je v nedešifrovateľnej podobe, nie je možné sprístupniť osobné údaje a uplatniť si tieto práva.

 

 

 

Spracúvanie osobných údajov zo strany prevádzkovateľa sa riadi:

Zásada zákonnosti (§ 6 nového zákona)

Osobné údaje možno spracúvať len zákonným spôsobom a tak, aby nedošlo k porušeniu základných práv dotknutej osoby.

 

Zásada obmedzenia účelu  (§ 7 nového zákona)

Osobné údaje sa môžu získavať len na konkrétne určený, výslovne uvedený a oprávnený účel a nesmú sa ďalej spracúvať spôsobom, ktorý nie je zlučiteľný s týmto účelom; ďalšie spracúvanie osobných údajov na účel archivácie, na vedecký účel, na účel historického výskumu alebo na štatistický účel, ak je v súlade s osobitným predpisom a ak sú dodržané primerané záruky ochrany práv dotknutej osoby podľa § 78 ods. 8, sa nepovažuje za nezlučiteľné s pôvodným účelom.

 

Zásada minimalizácie osobných údajov  (§ 8 nového zákona)

Spracúvané osobné údaje musia byť primerané, relevantné a obmedzené na nevyhnutný rozsah daný účelom, na ktorý sa spracúvajú.

 

Zásada správnosti  (§ 9 nového zákona)

Spracúvané osobné údaje musia byť správne a podľa potreby aktualizované; musia sa prijať primerané a účinné opatrenia na zabezpečenie toho, aby sa osobné údaje, ktoré sú nesprávne z hľadiska účelov, na ktoré sa spracúvajú, bez zbytočného odkladu vymazali alebo opravili.

 

Zásada minimalizácie uchovávania  (§ 10 nového zákona)

Osobné údaje musia byť uchovávané vo forme, ktorá umožňuje identifikáciu dotknutej osoby najneskôr dovtedy, kým je to potrebné na účel, na ktorý sa osobné údaje spracúvajú; osobné údaje sa môžu uchovávať dlhšie, ak sa majú spracúvať výlučne na účel archivácie, na vedecký účel, na účel historického výskumu alebo na štatistický účel na základe osobitného predpisu a ak sú dodržané primerané záruky ochrany práv dotknutej osoby podľa § 78 ods. 8.

 

Zásada integrity a dôvernosti  (§ 11 nového zákona)

Osobné údaje musia byť spracúvané spôsobom, ktorý prostredníctvom primeraných technických a organizačných opatrení zaručuje primeranú bezpečnosť osobných údajov vrátane ochrany pred neoprávneným spracúvaním osobných údajov, nezákonným spracúvaním osobných údajov, náhodnou stratou osobných údajov, výmazom osobných údajov alebo poškodením osobných údajov.

 

Zásada zodpovednosti  (§ 12 nového zákona)

Prevádzkovateľ je zodpovedný za dodržiavanie základných zásad spracúvania osobných údajov, za súlad spracúvania osobných údajov so zásadami spracúvania osobných údajov a je povinný tento súlad so zásadami spracúvania osobných údajov na požiadanie úradu preukázať.

 

Poskytovanie osobných údajov tretím stranám

Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje dotknutej osoby tretím stranám.

 

Osoba poverená dodržiadaním ochrany osobných údajov u prevádzkovateľa od 24.06.2018

Meno, priezvisko: Bc. Milan Bednár

Email: info@parlamentne-volby-2020.sk

Tel.: 0904951434

Korenšpodenčná adresa: Madridská 2, 040 13 Košice

 

 

Google reklama

 

Webový portál parlamentne-volby-2020.sk a kandidatnaposlanca.sk využíva prispôsobené reklamy.

 Užívateľ súhlasí so súbormi cookie pre tento druh reklamy. Využívanie stránky parlamentne-volby-2020.sk znamená súhlas so súbormy cookie.

Poskytovateľ technológie reklamy,Výnosy v USD od 1. mája do 24. mája - Google / Criteo,"0,20" / Adform,"0,10" / Cloud Technologies,"0,06" / RTB House,"0,06" / Evidon,"0,02" / Gemius,"0,02" / Integral Ad Science,"0,01" / Sizmek,"0,01" / Exactag,"0,01" / Sociomantic,"0,01" /GroupM,"0,01" / "AdRoll, Inc.","0,01" / Crimtan,"0,01"

 

 

Cookies

 

Tieto zásady obsahujú informácie o tom, ako táto stránka používa súbory cookie a podobné technológie v zmysle smernice EÚ o ochrane súkromia a elektronických komunikáciách.

S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme na vašom zariadení malé dátové súbory - cookie.

 

Čo sú súbory cookie?

Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

 

Ako používame súbory cookie?

Táto webová lokalita používa internetovú analytickú službu Google Analytics, ktorú poskytuje spoločnosť Google, Inc. („Google“). Google Analytics využíva tzv. cookies, ktoré predstavujú textové súbory umiestnené vo vašom počítači. Ich účelom je pomôcť analyzovať spôsoby využitia internetovej stránky zo strany používateľov. Informácie o použití stránky (vrátane vašej IP adresy), ktoré takýto súbor vytvorí, sa odošlú spoločnosti Google a budú uložené na serveroch v Spojených štátoch amerických. Google využije tieto informácie na hodnotenie využitia internetovej stránky. Výsledkom hodnotenia sú správy o aktivitách na internetovej stránke pre jej správcov. Google takisto poskytuje ďalšie služby, ktoré sa týkajú aktivít na internetových stránkach a využívania internetu. Google môže poskytnúť tieto informácie tretím stranám, ak to vyžaduje zákon alebo v prípade, ak tretie strany spracúvajú informácie v mene spoločnosti Google. Google nebude spájať vašu IP adresu so žiadnymi inými údajmi, ktoré má vo svojich archívoch. Použitie súborov „cookie“ môžete odmietnuť zvolením príslušných nastavení vo vašom prehliadači. Upozorňujeme však, že v takom prípade nebudete môcť plnohodnotne využívať tieto stránky. Používaním týchto internetových stránok dávate svoj súhlas k spracovaniu vašich údajov spoločnosťou Google takým spôsobom a na také účely, ako je uvedené vyššie.

 

Ako kontrolovať súbory cookie

Súbory cookie môžete kontrolovať a/alebo zmazať podľa uváženia. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.

 

Ako odmietnem a vymažem cookies?

Súbory cookies nepoužijeme na zhromažďovanie identifikovateľných informácií o návštevníkovi. Avšak v prípade, že tak budete chcieť urobiť, môžete si vybrať a odmietnuť alebo zablokovať cookies tým, že zmeníte nastavenia vášho prehliadača. Berte na vedomie, že väčšina prehliadačov automaticky akceptuje cookies, takže ak si neprajete používať cookies, bude potrebné ich aktívne vymazať alebo zablokovať. Informácie o používaní cookies v prehliadačoch v mobilných telefónoch a podrobnosti, ako odmietnuť alebo vymazať takéto cookies, nájdete v príručke vášho mobilného telefónu alebo internetového prehliadača.

 

Informácia o používaní cookie

Nad touto webovou lokalitou sa vám zobrazí informácia o používaní súborov cookie. Kliknutím na akceptáciu (zelená ikonka) sa do vášho počítača uloží súhlas (cookies s názvom cooki_akcept a hodnotou 1), ktorý bude platný 365 dní od udelenia súhlasu alebo zmazania cookie. Následne vás webová lokalita vyzve pre opätovné udelenie súhlasu.

AK BY SA KONALI PARLAMENTNÉ VOĽBY TERAZ, KOMU BY STE DALI SVOJ HLAS?
Strana, ktorú by ste volili:
Kraj:
Vek:
E-mailová adresa: (Je ukladaný v zašifrovanej podobe. Slúži len na zabránenie duplicitného hlasovania a relevantnosť výsledkov. Dešifrovanie e-mailu nie je možné.)
Zúčastnite sa volieb v roku 2020?:
Kontrola (Opíšte prosím 4 čísla z ľava do prava):
=>


Virtuálne hlasovanie a vyplývajúce výsledky prieskumu nie sú plateným prieskumom a nemajú objednávateľa. Prevádzkovateľ prieskumu: Bc. Milan Bednár - MiBe, Košice, IČO:41428226. Ako hlasovať vo virtuálnych voľbách? Odoslaním formulára súhlasíte so Zásadami o ochrane osobných údajov.



© parlamentne-volby-2020.sk



Ako by ste chceli, aby to vyzeralo (1333 hlasujúcich)...

Rozdelenie mandátov
Rozdelenie mandátov v zmysle neformálnych virtuálnych volieb:
























































































































































Legenda

 Politická stranaKreslá
1.Mandát - Dočasne skrytéDočasne skryté86
2.Mandát - Dočasne skrytéDočasne skryté32
3.Mandát - Dočasne skrytéDočasne skryté19
4.Mandát - Dočasne skrytéDočasne skryté13

Späť hore, Výsledky a štatistika

Štatistika hlasovania - prvých 10 strán


Politická stranaPercentuálny podiel
Dočasne skryté  Dočasne skryté45.76 %
Dočasne skryté  Dočasne skryté17.10 %
Dočasne skryté  Dočasne skryté10.35 %
Dočasne skryté  Dočasne skryté6.90 %
Dočasne skryté  Dočasne skryté4.13 %
Dočasne skryté  Dočasne skryté4.05 %
Dočasne skryté  Dočasne skryté2.18 %
Dočasne skryté  Dočasne skryté1.80 %
Dočasne skryté  Dočasne skryté1.35 %
Dočasne skryté  Dočasne skryté1.05 %

Späť hore, Výsledky a štatistika

Hlasovanie podľa krajov

KrajPercentuálny podielKumulatívne
Banskobystrický15.6039 %15.6039 %
Bratislavský17.7794 %33.3833 %
Košický12.2281 %45.6114 %
Nitrianský8.6272 %54.2386 %
Prešovský11.3278 %65.5664 %
Trenčiansky10.1275 %75.6939 %
Trnavský9.2273 %84.9212 %
Žilinský15.0788 %100.0000 %

Späť hore, Výsledky a štatistika


Veková štruktúra

VekPercentuálny podielKumulatívne
18-209.7524 %9.7524 %
21-3026.1065 %35.8590 %
31-4022.8807 %58.7397 %
41-5017.8545 %76.5941 %
51-6012.3781 %88.9722 %
61-709.6774 %98.6497 %
71-991.2003 %99.8500 %

* rozdiel medzi 100% - 99.8500 = 0.1500% predstavuje vek hlasujúcich pod 18 rokov (v čase volieb dovršia 18, alebo vek nad 99)

Späť hore, Výsledky a štatistika


Zúčastnite sa volieb v roku 2020?

OdpoveďPercentuálny podielAbsolútne
áno97.6507 %2,203
nie0.4876 %11
neviem1.8617 %42
Spolu100.0000 %2,256


Späť hore, Výsledky a štatistika


Posledné hlasovanie

Dátum hlasovaniaPolitická stranaKrajVekStav
17.06.2019 o 16:52SMER - sociálna demokraciaTrenčiansky kraj35Potvrdený hlas
17.06.2019 o 13:06OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO)Banskobystrický kraj23Potvrdený hlas
17.06.2019 o 12:38Kotleba - Ľudová strana Naše SlovenskoTrnavský kraj43Čaká na potvrdenie
17.06.2019 o 12:12Kresťanská úniaBratislavský kraj26Čaká na potvrdenie
16.06.2019 o 23:10Kotleba - Ľudová strana Naše SlovenskoNitrianský kraj45Čaká na potvrdenie
16.06.2019 o 21:05Progresívne SlovenskoŽilinský kraj36Potvrdený hlas
16.06.2019 o 20:46Kotleba - Ľudová strana Naše SlovenskoTrnavský kraj32Potvrdený hlas
16.06.2019 o 13:39Progresívne SlovenskoKošický kraj24Čaká na potvrdenie
16.06.2019 o 08:25SPOLU - občianska demokraciaTrenčiansky kraj35Čaká na potvrdenie
15.06.2019 o 23:44Progresívne SlovenskoTrnavský kraj18Potvrdený hlas
15.06.2019 o 16:16Progresívne SlovenskoNitrianský kraj20Čaká na potvrdenie
15.06.2019 o 14:56Progresívne SlovenskoPrešovský kraj27Potvrdený hlas
15.06.2019 o 12:50Kresťanskodemokratické hnutieTrenčiansky kraj45Potvrdený hlas
15.06.2019 o 00:12Sloboda a SolidaritaBratislavský kraj32Potvrdený hlas
14.06.2019 o 21:24Sloboda a SolidaritaTrenčiansky kraj24Čaká na potvrdenie
14.06.2019 o 18:00Sloboda a SolidaritaPrešovský kraj30Potvrdený hlas
14.06.2019 o 10:58Sloboda a SolidaritaŽilinský kraj28Čaká na potvrdenie
14.06.2019 o 10:39Kotleba - Ľudová strana Naše SlovenskoPrešovský kraj40Potvrdený hlas
14.06.2019 o 01:46Kotleba - Ľudová strana Naše SlovenskoBratislavský kraj18Potvrdený hlas
13.06.2019 o 19:45OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO)Bratislavský kraj64Čaká na potvrdenie
13.06.2019 o 19:24Kotleba - Ľudová strana Naše SlovenskoBratislavský kraj48Potvrdený hlas
13.06.2019 o 17:52SPOLU - občianska demokraciaPrešovský kraj34Čaká na potvrdenie
13.06.2019 o 14:28Progresívne SlovenskoBratislavský kraj19Potvrdený hlas
13.06.2019 o 10:23Progresívne SlovenskoBratislavský kraj49Potvrdený hlas
13.06.2019 o 10:09Progresívne SlovenskoTrenčiansky kraj22Potvrdený hlas
12.06.2019 o 17:24SMER - sociálna demokraciaKošický kraj33Čaká na potvrdenie
12.06.2019 o 16:50Progresívne SlovenskoTrenčiansky kraj18Potvrdený hlas
12.06.2019 o 13:33Sloboda a SolidaritaKošický kraj45Čaká na potvrdenie
12.06.2019 o 10:59Kotleba - Ľudová strana Naše SlovenskoBanskobystrický kraj42Potvrdený hlas
11.06.2019 o 22:27OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO)Nitrianský kraj23Potvrdený hlas
11.06.2019 o 21:42Obyčajní ľudiaKošický kraj51Potvrdený hlas
11.06.2019 o 19:59SME RODINA - Boris KollárKošický kraj40Čaká na potvrdenie
11.06.2019 o 14:03SPOLU - občianska demokraciaBratislavský kraj20Potvrdený hlas
11.06.2019 o 12:18OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO)Banskobystrický kraj48Čaká na potvrdenie
11.06.2019 o 10:02Progresívne SlovenskoBratislavský kraj32Čaká na potvrdenie


Späť hore, Výsledky a štatistika



Štatistika aktualizovaná
22.12.2018 o 15:54

*Virtuálne hlasovanie a vyplývajúce výsledky prieskumu nie sú plateným prieskumom.
V zmysle § 15 ods. 1 zákona č. 181/2014 Z. z. o volebnej kampani virtuálne neformálne voľby nemajú objednávateľa.
Prevádzkovateľ prieskumu: Bc. Milan Bednár - MiBe, Košice, IČO:41428226
Celkový počet hlasujúcich v internetovom prieskume aktualizovaného k 22.12.2018 o 15:54 v absolútnom vyjadrení: 1333 hlasujúcich.
Od poslednej aktualizácie výsledkov pribudlo 1113 potvrdených neaktualizovaných hlasov a 1404 hlasov čakajúcich na potvrdenie a aktualizovanie.






Rýchle odkazy na politické strany

99 % - občiansky hlas, DOMA DOBRE, CESTA Strana vlastencov a odborníkov, Strana tolerancie a spolunažívania, Demokratická strana, EURÓPSKA DEMOKRATICKÁ STRANA, Práca slovenského národa, HLAS ĽUDU, JEDNOTA - ľavicová strana Slovenska, Demokrati Slovenska, Komunistická strana Slovenska, SLOVENSKÁ NÁRODNÁ JEDNOTA - strana vlastencov, Kotleba - Ľudová strana Naše Slovensko, Kresťanskodemokratické hnutie, STAROSTOVIA A NEZÁVISLÍ KANDIDÁTI, Ľudová strana Pevnosť Slovensko, Maďarská kresťanskodemokratická aliancia - Magyar Kereszténydemokrata Szövetség, MLADÁ PETRŽALKA - lokálna strana, MOST - HÍD, Národ a Spravodlivosť - naša strana, NÁRODNÁ KOALÍCIA, Kresťanská únia, NOVA, NOVÝ PARLAMENT, Občianska konzervatívna strana, Občianski liberáli, Obyčajní ľudia, OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO), SLOVENSKO DO TOHO !, PRIAMA DEMOKRACIA, Rómska iniciatíva Slovenska, SLOVENSKÁ KONZERVATÍVNA STRANA, Sloboda a Solidarita, SDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana, Slovenská ľudová strana Andreja Hlinku, Slovenská národná strana, SKOK - Európski liberálni demokrati, SME RODINA - Boris Kollár, SMER - sociálna demokracia, Strana maďarskej komunity - Magyar Közösség Pártja, Strana mladých ľudí, STRANA MODERNÉHO SLOVENSKA (SMS), Strana občianskej ľavice, Strana práce, Strana rómskej koalície - SRK, MORÁLNY PRINCÍP SLOVENSKA, Strana zelených, Strana zelených Slovenska, ŠANCA, TREBIŠOV NAHLAS, ÚSVIT, VZDOR - strana práce, Zmena zdola, Demokratická únia Slovenska, Progresívne Slovensko, NAJ - Nezávislosť a Jednota, SPOLU - občianska demokracia, KOREKTÚRA - Andrej Hryc, DOPRAVA,




Logá politických strán

CESTA Strana vlastencov a odborníkov99 % - občiansky hlasDOMA DOBREDemokratická stranaEURÓPSKA DEMOKRATICKÁ STRANAPráca slovenského národaJEDNOTA - ľavicová strana SlovenskaMLADÁ PETRŽALKA - lokálna stranaNárod a Spravodlivosť - naša stranaKresťanská úniaNOVANOVÝ PARLAMENTObčianska konzervatívna stranaSlovenská ľudová strana Andreja HlinkuNÁRODNÁ KOALÍCIAStrana mladých ľudíStrana občianskej ľaviceStrana rómskej koalície - SRKMORÁLNY PRINCÍP SLOVENSKAStrana zelenýchTREBIŠOV NAHLASZmena zdola, Demokratická únia SlovenskaProgresívne SlovenskoSTRANA MODERNÉHO SLOVENSKA (SMS)OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO)Demokrati SlovenskaŠANCASME RODINA - Boris KollárStrana zelených SlovenskaMaďarská kresťanskodemokratická aliancia - Magyar Kereszténydemokrata SzövetségVZDOR - strana práceMOST - HÍDSlovenská národná stranaSLOVENSKO DO TOHO !Komunistická strana SlovenskaSDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická stranaSMER - sociálna demokraciaKresťanskodemokratické hnutieSKOK - Európski liberálni demokratiKotleba - Ľudová strana Naše SlovenskoStrana maďarskej komunity - Magyar Közösség PártjaPRIAMA DEMOKRACIASloboda a Solidarita