37.84%
1. Kotleba - Ľudová strana Naše Slovensko
17.84%
2. Progresívne Slovensko
9.83%
3. Sloboda a Solidarita
4.55%
6. SPOLU - občianska demokracia
5.74%
5. OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO)
8.36%
4. SMER - sociálna demokracia



Predpokladaný termín konania volieb
9. február 2020

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

(platné pre webový portál parlamentne-volby-2020.sk a kandidatnaposlanca.sk)

 

V súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov s účinnosťou od 25.5.2018 (ďalej ako nový zákon).

Súčasťou týchto Zásad ochrany osobných údajov sú aj Cookie pravidlá.

 

Dotknutou osobou sa v tomto prípade rozumie:

 a) fyzická osoba, ktorá vykonala hlasovanie prostredníctvom hlasovacieho formulára,

 b) fyzická osoba, ktorá vložila príspevok do diskusie,

 c) fyzická osoba, ktorá označila "LIKE", "DISLIKE" u politickej strany alebo kandidáta.

 

Vo všetkých vyššie uvedených prípadoch sa vyžaduje, aby dotknutá osoba v zmysle §15, odsek (1) nového zákona  bola fyzická osoba, ktorá dovŕšila 18 rokov veku. 

 

Prevádzkovateľom v zmysle  nového zákona §5, odsek (o) sa rozumie:

Bc. Milan Bednár - MIBE,  zapísaný v živnostenskom registri ObÚ v Košiciach, 820 – 55996

Madridská 2

04013 Košice

Slovenská republika

IČO: 41428226

Tel.: 0904951434

E-mail: info@parlamentne-volby-2020.sk

https://parlamentne-volby-2020.sk/

http://kandidatnaposlanca.sk

(ďalej ako prevádzkovateľ)

 

Osobnými údajmi v zmysle nového zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov a o zmene a doplnení niektorých zákonov sú osobnými údajmi údaje, ktoré priamo alebo nepriamo identifikujú fyzickú osobu, hlavne na základe všeobecne použiteľného identifikátora, iného identifikátora alebo online identifikátora.

 

Prevádzkovateľ spracúva tieto osobné údaje:

Osobné údaje

Hlasovací formulár

Diskusia

Označenie Páči / Nepáči sa mi

E-mailová adresa

Áno, v nedešifrovateľnej podobe

Nie

Nie

IP adresa

Áno, po potvrdení hlasu

je odstránená

Áno

Áno

Názov politickej stramy

Áno

Nie

Nie

Kraj

Áno

Nie

Nie

Vek

Áno

Nie

Nie

Účasť

Áno

Nie

Nie

Kategória osobných údajov

Osobitná kategória

Osobitná kategória

Bežné osobné údaje

Kategória dotknutých osôb

Fyzická osoba - hlasujúci

Fyzická osoba - diskutujúci

Fyzická osoba

Účel spracúvania

Prieskum

Diskusia

Prieskum

Právny základ

§ 13, odsek 1, písmeno a)

§ 13, odsek 1, písmeno a)

§ 13, odsek 1, písmeno a)

Súhlas dotknutej osoby

áno

áno

áno

Doba spracúvania

60 mesiacov

60 mesiacov

60 mesiacov

Kategória príjemcov

Iný oprávnený subjekt

Iný oprávnený subjekt

Iný oprávnený subjekt

Označenie tretej krajiny

Prenos sa neuskutočňuje

Prenos sa neuskutočňuje

Prenos sa neuskutočňuje

 

Profilovanie a automatizované rozhodnovanie sa neuskutočňuje.

 

V prípade, že dotknutá osoba pristupuje na portál cez VPN sieť alebo sieť pozostávajúcu z viacerých počítačov, identifikácia dotknutej osoby nie je možná na základe identifikátora IP adresy.

IP adresa po potvrdení hlasovania je odstránená z databázy. Uchováva sa len do času potvrdenia pre prípad, že hlasovanie bolo uskutočnené na cudziu e-mailovú adresu osoby, ktorá by sa domáhala nápravy.

IP adresa diskutujúcich je uložená spolu s príspevkom pre pripad porušenia zákonov SR.

E-mailová adresa sa ukladá do databázy v zašifrovanej podoby SHA256 a jej dešifrovanie už nie je možné.

E-mailová adresu nie je možné použiť na marketingové účely a hromadné rozposielanie.

Dotknutá osoba súhlasí, že po vykonaní hlasovania bude na túto e-mailovú adresu (ešte pred zašifrovaním) odoslaný email pre potvrdenie hlasovania. Tento e-mail neobsahuje informácie o strane, za ktorú hlasuje. E-mail obsahuje odkaz / link pre potvrdenie hlasovania.

 

Zákonnosť a právny základ spracúvania

Spracúvanie osobných údajov je realizované na základe právneho základu § 13, odsek 1, písmeno a) nového zákona - dotknutá osoba vyjadrila súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov aspoň na jeden konkrétny účel. Súhlas dotknutej osoby je vyjadrený vykonaním hlasovania, vložením príspevku do diskusie alebo označením "LIKE", "DISLIKE".

 

Ďalšie údaje, ktoré spracúvame v súvislosti s Vami:

Hlasovanie

Dátum a čas hlasovania

Dátum a čas zmeny hlasovania

Diskuska

Dátum a čas vloženia príspevku


Práva dotknutej osoby:

Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním osobných údajov, ktoré sa jej týkajú. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založenom na súhlase pred jeho odvolaním. Dotknutá osoba môže súhlas odvolať rovnakým spôsobom akým súhlas udelila.

Dotknutá osoba má ďalej právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k osobným údajom týkajúcich sa dotknutej osoby, o práve na opravu osobných údajov, právo na vymazanie osobných údajov alebo o právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov, o právo namietať spracúvanie osobných údajov, ako aj o právo na prenosnosť osobných údajov.

Vzhľadom  na skutočnosť, že identifikácia na základe e-mailovej adresy nie je možná z dôvodu, že e-mailová adresa je v nedešifrovateľnej podobe, nie je možné sprístupniť osobné údaje a uplatniť si tieto práva.

 

 

 

Spracúvanie osobných údajov zo strany prevádzkovateľa sa riadi:

Zásada zákonnosti (§ 6 nového zákona)

Osobné údaje možno spracúvať len zákonným spôsobom a tak, aby nedošlo k porušeniu základných práv dotknutej osoby.

 

Zásada obmedzenia účelu  (§ 7 nového zákona)

Osobné údaje sa môžu získavať len na konkrétne určený, výslovne uvedený a oprávnený účel a nesmú sa ďalej spracúvať spôsobom, ktorý nie je zlučiteľný s týmto účelom; ďalšie spracúvanie osobných údajov na účel archivácie, na vedecký účel, na účel historického výskumu alebo na štatistický účel, ak je v súlade s osobitným predpisom a ak sú dodržané primerané záruky ochrany práv dotknutej osoby podľa § 78 ods. 8, sa nepovažuje za nezlučiteľné s pôvodným účelom.

 

Zásada minimalizácie osobných údajov  (§ 8 nového zákona)

Spracúvané osobné údaje musia byť primerané, relevantné a obmedzené na nevyhnutný rozsah daný účelom, na ktorý sa spracúvajú.

 

Zásada správnosti  (§ 9 nového zákona)

Spracúvané osobné údaje musia byť správne a podľa potreby aktualizované; musia sa prijať primerané a účinné opatrenia na zabezpečenie toho, aby sa osobné údaje, ktoré sú nesprávne z hľadiska účelov, na ktoré sa spracúvajú, bez zbytočného odkladu vymazali alebo opravili.

 

Zásada minimalizácie uchovávania  (§ 10 nového zákona)

Osobné údaje musia byť uchovávané vo forme, ktorá umožňuje identifikáciu dotknutej osoby najneskôr dovtedy, kým je to potrebné na účel, na ktorý sa osobné údaje spracúvajú; osobné údaje sa môžu uchovávať dlhšie, ak sa majú spracúvať výlučne na účel archivácie, na vedecký účel, na účel historického výskumu alebo na štatistický účel na základe osobitného predpisu a ak sú dodržané primerané záruky ochrany práv dotknutej osoby podľa § 78 ods. 8.

 

Zásada integrity a dôvernosti  (§ 11 nového zákona)

Osobné údaje musia byť spracúvané spôsobom, ktorý prostredníctvom primeraných technických a organizačných opatrení zaručuje primeranú bezpečnosť osobných údajov vrátane ochrany pred neoprávneným spracúvaním osobných údajov, nezákonným spracúvaním osobných údajov, náhodnou stratou osobných údajov, výmazom osobných údajov alebo poškodením osobných údajov.

 

Zásada zodpovednosti  (§ 12 nového zákona)

Prevádzkovateľ je zodpovedný za dodržiavanie základných zásad spracúvania osobných údajov, za súlad spracúvania osobných údajov so zásadami spracúvania osobných údajov a je povinný tento súlad so zásadami spracúvania osobných údajov na požiadanie úradu preukázať.

 

Poskytovanie osobných údajov tretím stranám

Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje dotknutej osoby tretím stranám.

 

Osoba poverená dodržiadaním ochrany osobných údajov u prevádzkovateľa od 24.06.2018

Meno, priezvisko: Bc. Milan Bednár

Email: info@parlamentne-volby-2020.sk

Tel.: 0904951434

Korenšpodenčná adresa: Madridská 2, 040 13 Košice

 

 

Google reklama

 

Webový portál parlamentne-volby-2020.sk a kandidatnaposlanca.sk využíva prispôsobené reklamy.

 Užívateľ súhlasí so súbormi cookie pre tento druh reklamy. Využívanie stránky parlamentne-volby-2020.sk znamená súhlas so súbormy cookie.

Poskytovateľ technológie reklamy,Výnosy v USD od 1. mája do 24. mája - Google / Criteo,"0,20" / Adform,"0,10" / Cloud Technologies,"0,06" / RTB House,"0,06" / Evidon,"0,02" / Gemius,"0,02" / Integral Ad Science,"0,01" / Sizmek,"0,01" / Exactag,"0,01" / Sociomantic,"0,01" /GroupM,"0,01" / "AdRoll, Inc.","0,01" / Crimtan,"0,01"

 

 

Cookies

 

Tieto zásady obsahujú informácie o tom, ako táto stránka používa súbory cookie a podobné technológie v zmysle smernice EÚ o ochrane súkromia a elektronických komunikáciách.

S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme na vašom zariadení malé dátové súbory - cookie.

 

Čo sú súbory cookie?

Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

 

Ako používame súbory cookie?

Táto webová lokalita používa internetovú analytickú službu Google Analytics, ktorú poskytuje spoločnosť Google, Inc. („Google“). Google Analytics využíva tzv. cookies, ktoré predstavujú textové súbory umiestnené vo vašom počítači. Ich účelom je pomôcť analyzovať spôsoby využitia internetovej stránky zo strany používateľov. Informácie o použití stránky (vrátane vašej IP adresy), ktoré takýto súbor vytvorí, sa odošlú spoločnosti Google a budú uložené na serveroch v Spojených štátoch amerických. Google využije tieto informácie na hodnotenie využitia internetovej stránky. Výsledkom hodnotenia sú správy o aktivitách na internetovej stránke pre jej správcov. Google takisto poskytuje ďalšie služby, ktoré sa týkajú aktivít na internetových stránkach a využívania internetu. Google môže poskytnúť tieto informácie tretím stranám, ak to vyžaduje zákon alebo v prípade, ak tretie strany spracúvajú informácie v mene spoločnosti Google. Google nebude spájať vašu IP adresu so žiadnymi inými údajmi, ktoré má vo svojich archívoch. Použitie súborov „cookie“ môžete odmietnuť zvolením príslušných nastavení vo vašom prehliadači. Upozorňujeme však, že v takom prípade nebudete môcť plnohodnotne využívať tieto stránky. Používaním týchto internetových stránok dávate svoj súhlas k spracovaniu vašich údajov spoločnosťou Google takým spôsobom a na také účely, ako je uvedené vyššie.

 

Ako kontrolovať súbory cookie

Súbory cookie môžete kontrolovať a/alebo zmazať podľa uváženia. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.

 

Ako odmietnem a vymažem cookies?

Súbory cookies nepoužijeme na zhromažďovanie identifikovateľných informácií o návštevníkovi. Avšak v prípade, že tak budete chcieť urobiť, môžete si vybrať a odmietnuť alebo zablokovať cookies tým, že zmeníte nastavenia vášho prehliadača. Berte na vedomie, že väčšina prehliadačov automaticky akceptuje cookies, takže ak si neprajete používať cookies, bude potrebné ich aktívne vymazať alebo zablokovať. Informácie o používaní cookies v prehliadačoch v mobilných telefónoch a podrobnosti, ako odmietnuť alebo vymazať takéto cookies, nájdete v príručke vášho mobilného telefónu alebo internetového prehliadača.

 

Informácia o používaní cookie

Nad touto webovou lokalitou sa vám zobrazí informácia o používaní súborov cookie. Kliknutím na akceptáciu (zelená ikonka) sa do vášho počítača uloží súhlas (cookies s názvom cooki_akcept a hodnotou 1), ktorý bude platný 365 dní od udelenia súhlasu alebo zmazania cookie. Následne vás webová lokalita vyzve pre opätovné udelenie súhlasu.

AK BY SA KONALI PARLAMENTNÉ VOĽBY TERAZ, KOMU BY STE DALI SVOJ HLAS?
Strana, ktorú by ste volili:
Kraj:
Vek:
E-mailová adresa: (Je ukladaný v zašifrovanej podobe. Slúži len na zabránenie duplicitného hlasovania a relevantnosť výsledkov. Dešifrovanie e-mailu nie je možné.)
Zúčastnite sa volieb v roku 2020?:
Kontrola (Opíšte prosím 4 čísla z ľava do prava):
=>


Virtuálne hlasovanie a vyplývajúce výsledky prieskumu nie sú plateným prieskumom a nemajú objednávateľa. Prevádzkovateľ prieskumu: Bc. Milan Bednár - MiBe, Košice, IČO:41428226. Ako hlasovať vo virtuálnych voľbách? Odoslaním formulára súhlasíte so Zásadami o ochrane osobných údajov.



© parlamentne-volby-2020.sk



Ako by ste chceli, aby to vyzeralo (2595 hlasujúcich)...

Rozdelenie mandátov
Rozdelenie mandátov v zmysle neformálnych virtuálnych volieb:


Legenda

 Politická stranaKreslá
1.Mandát - Kotleba - Ľudová strana Naše SlovenskoKotleba - Ľudová strana Naše Slovensko71
2.Mandát - Progresívne SlovenskoProgresívne Slovensko34
3.Mandát - Sloboda a SolidaritaSloboda a Solidarita19
4.Mandát - SMER - sociálna demokraciaSMER - sociálna demokracia16
5.Mandát - OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO)OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO)11

Späť hore, Výsledky a štatistika

Štatistika hlasovania - prvých 10 strán


Politická stranaPercentuálny podiel
SPOLU - občianska demokracia  Kotleba - Ľudová strana Naše Slovensko37.84 %
SPOLU - občianska demokracia  Progresívne Slovensko17.84 %
SPOLU - občianska demokracia  Sloboda a Solidarita9.83 %
SPOLU - občianska demokracia  SMER - sociálna demokracia8.36 %
SPOLU - občianska demokracia  OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO)5.74 %
SPOLU - občianska demokracia  SPOLU - občianska demokracia4.55 %
SPOLU - občianska demokracia  SME RODINA - Boris Kollár3.31 %
SPOLU - občianska demokracia  Kresťanskodemokratické hnutie2.16 %
SPOLU - občianska demokracia  Slovenská národná strana1.16 %
SPOLU - občianska demokracia  Strana práce1.08 %

Späť hore, Výsledky a štatistika

Hlasovanie podľa krajov

KrajPercentuálny podielKumulatívne
Banskobystrický12.6782 %12.6782 %
Bratislavský18.9210 %31.5992 %
Košický12.6012 %44.2004 %
Nitrianský8.9017 %53.1021 %
Prešovský12.8324 %65.9345 %
Trenčiansky10.5973 %76.5318 %
Trnavský9.5183 %86.0501 %
Žilinský13.9884 %100.0385 %

Späť hore, Výsledky a štatistika


Veková štruktúra

VekPercentuálny podielKumulatívne
18-2011.3680 %11.3680 %
21-3030.0963 %41.4644 %
31-4022.6975 %64.1618 %
41-5016.1079 %80.2697 %
51-6010.4432 %90.7129 %
61-707.3988 %98.1118 %
71-991.0019 %99.1137 %

* rozdiel medzi 100% - 99.1137 = 0.8863% predstavuje vek hlasujúcich pod 18 rokov (v čase volieb dovršia 18, alebo vek nad 99)

Späť hore, Výsledky a štatistika


Zúčastnite sa volieb v roku 2020?

OdpoveďPercentuálny podielAbsolútne
áno97.3505 %2,719
nie0.5013 %14
neviem2.1482 %60
Spolu100.0000 %2,793


Späť hore, Výsledky a štatistika


Posledné hlasovanie

Dátum hlasovaniaPolitická stranaKrajVekStav
18.10.2019 o 20:17Koalícia PS a SpoluŽilinský kraj39Čaká na potvrdenie
18.10.2019 o 14:15ZA ĽUDÍNitrianský kraj18Potvrdený hlas
18.10.2019 o 12:06Kotleba - Ľudová strana Naše SlovenskoTrnavský kraj39Potvrdený hlas
18.10.2019 o 00:52VLASŤTrenčiansky kraj25Potvrdený hlas
17.10.2019 o 16:32socialisti.skKošický kraj61Potvrdený hlas
17.10.2019 o 16:14SMER - sociálna demokraciaTrnavský kraj32Čaká na potvrdenie
17.10.2019 o 10:19Progresívne SlovenskoPrešovský kraj23Potvrdený hlas
17.10.2019 o 09:34Progresívne SlovenskoŽilinský kraj25Potvrdený hlas
17.10.2019 o 05:27Progresívne SlovenskoTrnavský kraj40Potvrdený hlas
17.10.2019 o 01:02Koalícia PS a SpoluBanskobystrický kraj35Potvrdený hlas
16.10.2019 o 20:14ZA ĽUDÍNitrianský kraj26Potvrdený hlas
16.10.2019 o 14:34Kotleba - Ľudová strana Naše SlovenskoBanskobystrický kraj30Potvrdený hlas
16.10.2019 o 12:25Kotleba - Ľudová strana Naše SlovenskoPrešovský kraj37Potvrdený hlas
16.10.2019 o 12:23Kotleba - Ľudová strana Naše SlovenskoPrešovský kraj30Potvrdený hlas
16.10.2019 o 00:11Kresťanskodemokratické hnutieTrenčiansky kraj21Čaká na potvrdenie
15.10.2019 o 22:41socialisti.skNitrianský kraj43Čaká na potvrdenie
15.10.2019 o 17:09ZA ĽUDÍBanskobystrický kraj58Potvrdený hlas
15.10.2019 o 14:57Koalícia PS a SpoluTrnavský kraj39Čaká na potvrdenie
15.10.2019 o 14:08ZA ĽUDÍKošický kraj30Potvrdený hlas
15.10.2019 o 13:52ZA ĽUDÍPrešovský kraj53Potvrdený hlas
15.10.2019 o 13:41Progresívne SlovenskoNitrianský kraj40Čaká na potvrdenie
15.10.2019 o 13:07socialisti.skKošický kraj42Potvrdený hlas
15.10.2019 o 12:41ZA ĽUDÍPrešovský kraj41Potvrdený hlas
15.10.2019 o 12:04socialisti.skŽilinský kraj65Potvrdený hlas
15.10.2019 o 12:01socialisti.skŽilinský kraj42Potvrdený hlas
15.10.2019 o 00:16SME RODINA - Boris KollárKošický kraj28Čaká na potvrdenie
14.10.2019 o 23:28VLASŤNitrianský kraj49Potvrdený hlas
14.10.2019 o 18:16Progresívne SlovenskoPrešovský kraj51Čaká na potvrdenie
14.10.2019 o 17:50Sloboda a SolidaritaTrnavský kraj24Čaká na potvrdenie
14.10.2019 o 16:57Progresívne SlovenskoBratislavský kraj20Potvrdený hlas
14.10.2019 o 14:08DOMA DOBREPrešovský kraj25Čaká na potvrdenie
14.10.2019 o 11:51Koalícia PS a SpoluKošický kraj37Čaká na potvrdenie
14.10.2019 o 07:55Sloboda a SolidaritaKošický kraj29Čaká na potvrdenie
14.10.2019 o 06:23Progresívne SlovenskoŽilinský kraj25Potvrdený hlas
14.10.2019 o 02:03ZA ĽUDÍPrešovský kraj21Potvrdený hlas


Späť hore, Výsledky a štatistika



Štatistika aktualizovaná
16.09.2019 o 20:38

*Virtuálne hlasovanie a vyplývajúce výsledky prieskumu nie sú plateným prieskumom.
V zmysle § 15 ods. 1 zákona č. 181/2014 Z. z. o volebnej kampani virtuálne neformálne voľby nemajú objednávateľa.
Prevádzkovateľ prieskumu: Bc. Milan Bednár - MiBe, Košice, IČO:41428226
Celkový počet hlasujúcich v internetovom prieskume aktualizovaného k 16.09.2019 o 20:38 v absolútnom vyjadrení: 2595 hlasujúcich.
Od poslednej aktualizácie výsledkov pribudlo 253 potvrdených neaktualizovaných hlasov a 1742 hlasov čakajúcich na potvrdenie a aktualizovanie.






Rýchle odkazy na politické strany

99 % - občiansky hlas, DOMA DOBRE, CESTA Strana vlastencov a odborníkov, Strana tolerancie a spolunažívania, Demokratická strana, EURÓPSKA DEMOKRATICKÁ STRANA, Práca slovenského národa, HLAS ĽUDU, JEDNOTA - ľavicová strana Slovenska, Demokrati Slovenska, Komunistická strana Slovenska, SLOVENSKÁ NÁRODNÁ JEDNOTA - strana vlastencov, Kotleba - Ľudová strana Naše Slovensko, Kresťanskodemokratické hnutie, STAROSTOVIA A NEZÁVISLÍ KANDIDÁTI, Ľudová strana Pevnosť Slovensko, Maďarská kresťanskodemokratická aliancia - Magyar Kereszténydemokrata Szövetség, MLADÁ PETRŽALKA - lokálna strana, MOST - HÍD, Národ a Spravodlivosť - naša strana, NÁRODNÁ KOALÍCIA, Kresťanská únia, NOVA, NOVÝ PARLAMENT, Občianska konzervatívna strana, Občianski liberáli, Obyčajní ľudia, OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO), SLOVENSKO DO TOHO !, PRIAMA DEMOKRACIA, Rómska iniciatíva Slovenska, SLOVENSKÁ KONZERVATÍVNA STRANA, Sloboda a Solidarita, SDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana, Slovenská ľudová strana Andreja Hlinku, Slovenská národná strana, SKOK - Európski liberálni demokrati, SME RODINA - Boris Kollár, SMER - sociálna demokracia, Strana maďarskej komunity - Magyar Közösség Pártja, Strana mladých ľudí, STRANA MODERNÉHO SLOVENSKA (SMS), VLASŤ, Strana práce, Strana rómskej koalície - SRK, MORÁLNY PRINCÍP SLOVENSKA, Strana zelených, Strana zelených Slovenska, ŠANCA, TREBIŠOV NAHLAS, ÚSVIT, VZDOR - strana práce, Zmena zdola, Demokratická únia Slovenska, Progresívne Slovensko, NAJ - Nezávislosť a Jednota, SPOLU - občianska demokracia, KOREKTÚRA - Andrej Hryc, KDŽP - Aliancia za Slovensko, Kresťanská demokracia - Život a prosperita, Magyar Fórum - Maďarské fórum, Slovenské Hnutie Obrody, Dobrá voľba, ZA ĽUDÍ, Koalícia PS a Spolu, socialisti.sk,




Logá politických strán

CESTA Strana vlastencov a odborníkov99 % - občiansky hlasDOMA DOBREDemokratická stranaEURÓPSKA DEMOKRATICKÁ STRANAPráca slovenského národaJEDNOTA - ľavicová strana SlovenskaMLADÁ PETRŽALKA - lokálna stranaNárod a Spravodlivosť - naša stranaKresťanská úniaNOVANOVÝ PARLAMENTObčianska konzervatívna stranaSlovenská ľudová strana Andreja HlinkuNÁRODNÁ KOALÍCIAStrana mladých ľudíVLASŤStrana rómskej koalície - SRKMORÁLNY PRINCÍP SLOVENSKAStrana zelenýchTREBIŠOV NAHLASZmena zdola, Demokratická únia SlovenskaProgresívne SlovenskoSTRANA MODERNÉHO SLOVENSKA (SMS)OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO)Demokrati SlovenskaŠANCASME RODINA - Boris KollárStrana zelených SlovenskaMaďarská kresťanskodemokratická aliancia - Magyar Kereszténydemokrata SzövetségVZDOR - strana práceMOST - HÍDSlovenská národná stranaSLOVENSKO DO TOHO !Komunistická strana SlovenskaSDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická stranaSMER - sociálna demokraciaKresťanskodemokratické hnutieSKOK - Európski liberálni demokratiKotleba - Ľudová strana Naše SlovenskoStrana maďarskej komunity - Magyar Közösség PártjaPRIAMA DEMOKRACIASloboda a Solidarita




Táto webová stránka používa cookies. Pokracovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadaca pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Dalšie informácie o zásadach ochrany osobných údajov a našich súboroch cookie a ich využívaní.  Súhlasím  Nesúhlasím